DOLAR
32,2772
EURO
35,0791
ALTIN
2.474,27
BIST
10.513,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep
Az Bulutlu
28°C
Gaziantep
28°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
30°C
Pazar Az Bulutlu
28°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Salı Parçalı Bulutlu
30°C

Kıbrıs Türk yurdudur

Kıbrıs Türk yurdudur
15 Kasım 2023 18:05
0
A+
A-

ANKA Türk Birliği Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Keskinsoy, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin (KKTC) kuruluşunun 40. yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Keskinsoy, “Milletimizin ayrılmaz parçası olan Kıbrıs Türk halkının özgürlüğü ve egemenliğini, onurlu mücadele sonucunda kurulan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin 40. yıl dönümü kutlamanın gururu ve sevinci içerisindeyiz. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Türk toprağıdır, Türk toprağı olacak kalacak” dedi

“Yavru vatanımız 40 yıl önce 15 Kasım 1983 Salı günü göndere çekilen kutlu bayrağın bağımsız ve egemen KKTC semalarında ilelebet dalgalanacak. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti bizim için her zaman iftihar meselesi oldu, olmaya da devam edecek. Kahraman Mücahitler ve Mehmetçikler destansı bir mücadele göstererek Kıbrıs Türk halkının onurlu yaşam hakkını gasp etme gayreti içerisinde bulunanlara verdiği ders tarihin altın sayfalarına girdi”

ANKA Türk Birliği olarak her zaman yavru vatan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin yanında olacaklarını söyleyen Keskinsoy, “Bu duygu ve düşüncelerle, tüm Kıbrıs Türkü kardeşlerimize Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin (KKTC) kuruluşunun 40. yıl dönümü dolayısıyla en kalbi tebriklerimi iletiyorum. Kıbrıs davası uğruna şehadet mertebesine erişenler başta olmak üzere, bütün kahramanlarımızı saygıyla ve rahmetle yad ediyorum” açıklamasını yaptı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Call Now Button