DOLAR
32,2841
EURO
35,0414
ALTIN
2.474,94
BIST
10.508,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep
Az Bulutlu
28°C
Gaziantep
28°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
30°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Parçalı Bulutlu
30°C

Sadece savunma yaparsanız kazanamazsınız

Sadece savunma yaparsanız kazanamazsınız
22 Mart 2022 08:45
0
A+
A-

Türkiye A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Portekiz karşılaşması öncesinde önemli açıklamalar yaptı.

“Kağıt üzerinde en büyük şansı tanıyacak maç planına ihtiyacımız var” diyen Kuntz, “Oyuncuları da bu maç planına inandırmak gerekiyor. Eğer sadece Portekiz’e karşı savunursanız, kazanamazsınız, buna inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Türkiye A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz, “Portekiz gibi maça hazırlanırken, bilgi alış verişinde bulunmak her zaman iyidir. Aklımdan geçenlerle ilgili konuşmazsam, tartışma benim için de çok hoş olmayan bir şekilde gerçek dışı gidebiliyor” dedi.

Kuntz, “Ronaldo, bir takımda oynuyorsa, takımı domine edecek kişidir. Manchester United’da, Portekiz’de ya da başka bir takım olması önemli değil. Takımını ve arkadaşlarını önemseyen bir isim” ifadelerini kullandı.

Takım ruhunun öneminden bahseden Kuntz, “Öncelikle önümüzde istatistikler var. Portekiz takımı, Ronaldo, kaç gol atmış. Toplamda kaç gol atılmış, FIFA sıralaması var. Kağıt üzerinde bir favori var ve bu Portekiz. Artık bugün oynayacağız. Buradaki performans çok önemli. Hakem ilk düdüğü çaldığı zaman, oyuncuların teker teker kalitesinin de üzerindedir, takım ruhudur. Sizin kazanma isteğiniz ne kadar yüksektir. Buna bakar birçok şey, bunu Real Madrid-PSG maçında gördük. Aynı kalitede olduklarını düşünecek olursanız, takım ruhuyla daha çok isteyen taraf kazandı” dedi.

Oyuncuların telefon kullanımına değinen Kuntz, “Ordudaki general gibi davranamazsınız ama oyuncularla konuştuğumuz zaman telefonu bırakınca herkesin birbiriyle daha fazla konuştuğunu gördük. Siz bana soru sorduğunuzda elimde telefon olsa bunun saygısızlık olduğu anlamına gelir. Biz de yemeklerde bir araya geldiğimizde, son yemeğini bitiren kişiye saygı gösteriyoruz. Ortak zamanı da faydalı olarak kullanabiliriz” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Call Now Button