DOLAR
32,2772
EURO
35,0791
ALTIN
2.474,27
BIST
10.513,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep
Az Bulutlu
28°C
Gaziantep
28°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
30°C
Pazar Az Bulutlu
28°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Salı Parçalı Bulutlu
30°C

Bir oyun bile çok ama çok önemi var

Bir oyun bile çok ama çok önemi var
10 Mayıs 2023 16:16
0
A+
A-

Türkiye’nin kaderini değiştirecek olan seçimlere sayılı günler kaldığını ifade eden DEVA Partisi Gaziantep Eğitim Politikaları Başkanı ve İl Başkan Yardımcısı Av. Kemal Akaltun, sandık güvenliğine dikkat çekti.

Akaltun, “Ülkemizin kaderini değiştirecek ve tarihin en önemli seçimine sadece 2 gün kaldı. Bu seçimde her bir vatandaşımız üzerine düşen sorumluluğu yerine getirip sandık başına gidip oyunu kullanmalı. Çünkü bir oyun bile çok ama çok önemi var” dedi.

DEVA Partisi Gaziantep İl Başkanlığı olarak Millet ittifakının bileşenleri ile birlikte koordineli bir şekilde seçim çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini vurgulayan Akaltun, “Millet ittifakı olarak Gaziantep’te Türkiye’nin üzerinde bir oy almayı hedefliyoruz. Bunun için Gaziantep’te girilmedik sokak, cadde, mahalle, köy, Sivil Toplum Kuruluşu, sıkmadık el, kucaklaşmadık vatandaş bırakmadık. Ama hiçbir rehavete kapılmadan çalışmamız gerekiyor. Hep beraber 14 Mayıs’ta açık ara kazanmamız gerekiyor. Öyle ucu ucuna falan değil. İlk turda bu işi bitireceğiz” ifadelerini kullandı.

Akaltun, “Herkesin güven içinde yaşadığı, insan onuruna yaraşır iş, aş, huzur ve refah sahibi olduğu bir Türkiye hayalimiz var. Bu hayalimize her zamankinden daha yakınız. Biz bu mücadeleyi demokrasi, hukuk ve meşru bir zeminde kazanacağız. Ayrımcılık son bulacak. Liyakat ortamını oluşturacağız. Bu ülkenin her vatandaşı birinci sınıf vatandaş. Mülakat kaldırılacak. Ülkeye demokrasi ve hukuk egemen olacak. Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem’e geçeceğiz.”

“İktidara geldiğimiz gün hemen “Durum ve hasar tespit” çalışmasını yapacağız. Halının altına süpürülen her şeyi ortaya çıkaracağız. Enflasyonla mücadele temel önceliğimiz olacak. Çünkü çağımızın bu en büyük hırsızlık yöntemine dur demek zorundayız. Merkez Bankası’nın bağımsız ve itibarlı bir kurum olmasını sağlayacağız ve tüm kadroları bilgili, deneyimli, dürüst isimlerle donatacağız. Reel sektör ve bankacılık sektöründeki sorunların hepsini tek tek çözmeye başlayacağız. Hızla toparlanacağız. Çözüm Millet ittifakında. Umudu hep beraber yükselteceğiz” şeklinde konuştu.

Provokasyonlara gelmeyeceklerini söyleyen Akaltun, “Sakarya’da Millet ittifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet ittifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Ekrem İmamoğlu’na ve aynı zamanda CHP Gençlik Kollarına yapılan saldırıları en sert şekilde kınıyoruz. Bizler bu tür provokasyonlara gelmeyeceğiz. Bu bir seçimdir. Elbette sonuna bir kazanan ve kaybeden olacak. Savaşa değil, seçime gidiyoruz.”

“Yapılan bu tür provokatif eylemler iktidarın seçimi kaybettiğinin bir göstergesi. Ama biz onların oyununa gelmeyeceğiz. Sükûnetimizi her zaman koruyacağız. Vatandaşlarımıza da itidalli olmaları yönünde çağrıda bulunuyoruz. Bizler taş atan değil, gül atan olacağız. Birleşe birleşe kazanacağız hep beraber kazanacağız” açıklamalarında bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Call Now Button